قالب های فارسی وردپرس 15

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 15

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

ارسال ایمیل های حجیم

بعضی از میل سرورها (Mail Server: برنامه که روی سرور نصب می شود و نقل و انتقال ایمیل ها را مدیریت می کند) نسبت به ارسال ایمیل های حجیم، محدودیت هایی دارند و اجازه ارسال آنها را نمی دهند. اما برای فرار از این محدودیت، راه حل های مختلفی وجود دارد.


به عنوان مثال، فشرده سازی یکی از این روش ها است.

روش دیگری که برنامه Outlook Express نیز از آن پشتیبانی می کند، تقسیم کردن ایمیل است. در این روش، ایمیل قبل از ارسال توسط برنامه فرستنده، به قطعات کوچک تر تقسیم و بعد از دریافت توسط برنامه گیرنده، دوباره سرهم می شود.

 


برای تنظیم این ویژگی در برنامه Outlook Express مراحل زیر را دنبال کنید:
پس انتخاب گزینه Accounts از منوی Tools به صفحه Mail بروید. در ادامه بعد از انتخاب آدرس ایمیل تان، روی دکمه Properties کلیک کنید و به صفحه Advanced بروید. در قسمت Sending، گزینه ای با نام Massage larger than...KB Break apart وجود دارد که فعال کردن آن به OE می گویند، ایمیل هایتان را قبل از ارسال تقسیم کند. با تعیین محدوده حجمی ایمیل ها در بخش عددی این گزینه، از این پس ایمیلی که اندازه آن از این حد بیشتر باشد، ابتدا به قطعات کوچک تر تقسیم شده و سپس ارسال می گردد.

 

اکثر پیام های خطای اینترنتی در سه زمینه ی اتصال به ISP ، پیکربندی مرورگر و صفحه ی وب هستند.

شاید شما نتوانید مانع وقوع این پیام های خطا شوید اما آشنایی با مفهوم این پیام ها، دانستن علل بوجود آورنده ی آنها و نحوه ی رفع این خطاها می تواند مسیر حرکت تان در اینترنت را هموار کرده و تجارب اینترنتی اتان را خوشایندتر نماید.

 

 

● "503 Service Unavailable"
▪ مفهوم خطا:
این پیغام خطا می گوید که سرویس درخواستی شما موجود نیست، اما علت آن را نیز مشخص نمی کند. این پیام به دلایل مختلفی مانند خاموش بودن سرویس دهنده ی سایت، قطع شدن اتصال بین شما و سایت مورد نظر و یا وجود مشکل از جانب ISP ظاهر می شود.


▪ راه حل:
اگر پس از تلاش برای اتصال به هر سایتی این پیغام ظاهر می شود، مشکل از جانب شماست. برای رفع مشکل، ابتدا اتصالات فیزیکی اتان به شبکه را بررسی کرده و کامپیوتر را یکبار خاموش و روشن کنید. اگر مجدداً مشکل وجود داشت باید با سرویس ISPاتان تماس بگیرید. اما اگر می توانید به سایت های دیگر وصل شوید و تنها هنگام اتصال به یک سایت بخصوص با مشکل مذکور مواجه می شوید، احتمالاً اشکال از جانب سرویس دهنده ی سایت است که نمی تواند از اتصال شما پشتیبانی نماید و یا این که برق سایت قطع شده است و بسیاری دلایل دیگر. بنابراین مجبورید که مدتی صبر کنید تا مشکلات بوجود آمده در سایت بر طرف شده و سپس در صدد برقراری ارتباط با سایت برآیید.

 


● "Host Unavailable" یا "Host Unknown"
▪ مفهوم خطا:
از بین دو پیغام بالا عبارت "Host Unavailable" کمتر دیده می شود. این پیغام خطا معمولاً به این معناست که آدرس URLتان درست است ولی به دلایلی میزبان در آن زمان غیر قابل دسترسی است. از جمله این دلایل می توان به زمانی اشاره کرد که مدیر یک شبکه به منظور اصلاح صفحه ی مورد نظر شما آن را غیر فعال کرده و یا از سایت خارج ساخته است. مفهوم خطای "Host Unknown" کمی گنگ و مبهم است چون نمی توان به صراحت گفت که آیا میزبان غیر قابل دسترسی است یا شما اتصال اینترنتی خود را از دست داده اید.

 

▪ راه حل:
شاید بتوانید با کلیک کردن دکمه های Reload و یا Refresh مرورگرتان، سایت مورد نظر را مشاهده کنید. اما اگر این ترفند کارساز نبود مدتی صبر کنید و سپس به سایت وصل شوید.

 

 

● "The page cannot be displayed"
▪ مفهوم خطا:
شاید کاربران Internet Explorer با این پیام آشنا باشند. این پیغام به دلایل مختلفی می تواند ظاهر شود.

 

▪ راه حل:
هنگام ظاهر شدن این پیغام خطا، (Internet Explorer)IE فهرستی از راه حل های ممکن را بر روی صفحه ی مانیتور ارایه می دهد. از جمله ی این راه حل ها می توان به کلیک کردن دکمه ی Refresh ، بررسی آدرس URL تایپ شده، باز بینی اتصالات سخت افزاری و شناسایی تنظیمات شبکه ای اشاره کرد.
علاوه بر این ها گاهی IE از شما می پرسد که آیا دستگاه شما دارای امنیت 128 بیتی است یا خیر. چون این ویژگی برای دسترسی به برخی از سایت ها لازم می باشد.

 


● "Problem with this web page might prevent it from being displayed properly or functioning properly"
▪ مفهوم خطا:
هیچ کس کامل نیست و البته طراحان صفحات وب از این قاعده مستثنی نمی باشند. گاهی آنان صفحاتی را ایجاد می کنند که دارای خطای دستوری و یا خطاهای دیگری هستند، علت این مشکل می تواند از جانب مرورگرها و نحوه ی نمایش کدها توسط آنها نیز باشد. اگر چه آنها کدهای شبیه به همی را نمایش می دهند اما همیشه نمی توانند آنها را به طور همانند و یک جور نشان دهند و در نتیجه چیزی که در یک مرورگر به خوبی نمایش داده می شود می تواند در مرور گر دیگری با مشکل مواجه شود.

 

▪ راه حل:
اگر شما هنگام استفاده از Internet Explorer کادر تبادلی حاوی این پیام خطا را دریافت کردید می توانید با کلیک کردن دکمه ی Show Details اطلاعات بیشتری در مورد خطای ایجاد شده به دست آورید و یا این که تنها دکمه ی OK را کلیک کنید تا از این کادر صرف نظر شود. شاید به نظر برسد که مرورگر دیگری برای مشاهده ی این سایت نیاز دارید اما پس از کلیک کردن دکمه ی OK دیگر این پیام خطا را نخواهید دید.

 


● "Your interactive session is no longer active"
▪ مفهوم خطا:
گاهی به دلایل امنیتی، بعضی از سایت ها مدت زمانی را که شما از آن سایت استفاده کرده اید، دنبال می کنند واگر هنگام مرور سایت برای مدتی(مثلاً 5 تا 10 دقیقه) بیکار بوده و از صفحات باز شده استفاده نکرده باشید سایت، شما را وادار می کند که به عقب برگشته و کار مرور را از ابتدا شروع کنید. این عمل یک حسن دارد و آن این که اگر شما کامپیوترتان را به حال خود رها کرده و از بارگذاری شدن سایت در پنجره ی مرورگرتان خبر نداشته باشید شخص دیگری نمی تواند به اطلاعات شخصی شما دسترسی پیدا کند. بانک های اینترنتی اغلب از این ویژگی استفاده می کنند. به این ترتیب که اگر شما به سایت وصل شوید و تا زمان معینی از سایت درخواست اطلاعات نکنید، پیغام مذکور ظاهر می شود و شما را وادار می نماید که به صفحه ی شروع برگشته و مجدداً کد کاربری و کلمه ی عبورتان را وارد نمایید.

طراحی فروشگاه اینترنتی اصفهان

مزایای خرید از فروشگاه اینترنتی:

به انگیزه اهمیت طراحی سایت فروشگاهی بارها و بارها در سایت وب یار در باره مزایای طراحی سایت فروشگاهی برای صاحبان سایت صحبت نمودیم، حال می خواهیم مزایای طراحی سایت فروشگاهی را از حیث مشتریان بیان کنیم:


1- داشتن سایت فروشگاهی باعث ایجاد نظم در کارها و تفریق شدامد در خیابان ها و برباد دان وقت می شود


2- باعث تفریق آلودگی ها از آنگونه آلودگی صوتی، زیستی و جلوگیری از مرض ها و مسمومیت ها می شود


3- با فروشگاه اینترنتی می طاقت اطلاعات کامل تر و جامع تری از محصولات به دست آورد. از دسته داشتن عکس، فیلم، جنس، سنجش ی محصولات و…


4- با ثبت سفارس و خرید از فروشگاه اینترنتی می نا به هنگام و سریع، کالای باره بیچارگی خود را درب منزل تحویل گرفت


5- پرداخت پول به فروشگاه های اینترنتی ایمن تر بوده و بسته به نوع طراحی سایت فروشگاهی، می طاقت کالا را بعد از واریز پول به درگاه های بانکی، دانلود کرده و یا پس از تحویل کالا در محل مورد نظر، پرداخت نمود.


اما بعضی از مشتریان فروشگاههای اینترنتی معتقد هستند که فروشگاههای اینترنتی در کناره مزایایی که برای آن ها دارد حائز یک سری معایب نیز میباشد،نظر شما چیست؟؟ به عقیده شما معایب خرید از  فروشگاههای اینترنتی چه چیزی میتواند باشد؟


معایب خرید از فروشگاه اینترنتی:

فروشگاه های اینترنتی در کنار مزایای بسیار خود، یک سری معایب جزئی هم دارند که رفته رفته به مرور سررسید حل می شوند. گرد از مهم ترین این موارد امنیت است چون شدنی است طرف روبرو شما یک کلاه بردار باشد. بنابراین شما حتما باید قبل از خرید خود، در باره فروشگاه تحقیقات لازمه را کرده باشید و سپس متعلق به خریداری نمایید از طرفی اگر کالایی که شما می خرید یک سری ایراداتی داشته باشد، آنگاه شدنی است فروشنده هیچ نوع تعهدی را قبول نکند. چیز دیگری که در مورد فروشگاه های اینترنتی می توان گفت این است که در اکثر مواقع، آن چیزی که ما در عکس محصول فروشگاه می بینیم با آن چیزی که در واقعیت است خیلی متفاوت دارد (بخصوص اگر بخواهیم لباس بخریم). اما ما با به کارگیری یک سری استاندارد ها می توانیم تشخیص دهیم که کدام فروشگاه اینترنتی ایمن بوده و متعلق به خرید نماییم، که در پیوسته به تفصیل بیان شده اند.


نکات امنیتی فروشگاه اینترنتی:

1- سمبول(لاتین) اعتماد الکترونیک:

نماد اعتماد الکترونیک یک تصدیق (رانندگی) دیجیتال از طرف وزارت صنعت و معدن جمهوری اسلامی ایران می باشد. برای به دست آوردن این نماد باید شرایط و مدارک موردنیاز از فروشگاه اینترنتی فراهم گردد. اگر فروشگاه اینترنتی از این سمبول(لاتین) استفاده می کند باید دقت شود که این نماد قلابی نبوده و معتبر می باشد.


2- امکان پرداخت در محل COD:

اگر فروشگاه اینترنتی بخواهد برای ارائه ی محصولات خویش از پست استفاده نماید، نیاز به اهداء مدارک کافی به شرکت پست جمهوری اسلامی ایران دارد. بعد اگر فروشگاه اینترنتی با پست شغل می کند علت بر امین و راستی-راستگویی آن در پیشه می باشد.


3- شهرت فروشگاه اینترنتی:

فروشگاه اینترنتی که در تلویزیون، رادیو، روزنامه و… تبلیغات اتمام می دهد، نمی تواند به راحتی کلاه برداری کند. چون برای تبلیغات در تلویزیون باید مدارک موثقی از کمپانی یا فروشگاه اینترنتی تعبیه گردد. فلذا سئو کردن سایت فروشگاهی میموس که در همه ی سایت ها تبلیغ می کند، اهداف بلندتری از کلاه برداران دارد.


4- روش تماس با فروشگاه اینترنتی:

یک فروشگاه اینترنتی معتبر باید داری آدرس مشخص، عدد تلفن ثابت و همراه و آدرس ایمیل باشد که هرچه زودتر احتیاج های مشتریان را بر طرف نماید.


اگر هر کدام از موارد فوق را رعایت فرمایید، می توانید نزد کاربران خویش قابل اعتماد تر بوده و احصاء بازدید بیشتری داشته باشید. همین پروسه سبب بهبود سئو سایت فروشگاه اینترنتی شما شده و کسب و کارتان رونق می یابد.


 

▪ راه حل:
همواره یادتان باشد وقتی کارتان با سایتی تمام شد آن را بسته و از سایت خارج شوید و هیچ گاه صفحه ای از یک سایت را باز نگذارید.
اگر اتصال اینترنتی اتان مشکلی نداشته و صفحه ی وب مورد نظرتان نیز قابل دسترس باشد اما مرورگرتان به خوبی وظیفه اش را انجام ندهد چه روی خواهد داد؟ در ادامه ی این مقاله به چند پیغام خطا که در ارتباط با مرورگر ظاهر می شوند می پردازیم. این پیغام ها، چیزهایی هستند که خودما تجربه کرده ایم و شاید شما هیچ گاه به آنها برخورد نکنید و یا خطای مرورگر شما چیز دیگری باشد.

 


● "Unable to launch application" یا "Helper application not found"
▪ مفهوم خطا:
سایت های وب اغلب فایل هایی را منتشر می کنند که برای مشاهده ی آنها به Plug -in مخصوصی نیاز است. برای مثال معمولاً سایت ها اسنادی چون فایل های PDF را منتشر می کنند. این فایل ها دارای ظاهر حفظ شده ای هستند . کاربران می توانند این گونه فایل ها را Download کرده و ذخیره نمایند و یا این که آنها را مستقیماً باز کنند. برای خواندن فایل های PDF کاربران به یک Plug-in بنام Adobe Acrobat Reader نیاز دارند. Plug -in برنامه ای کاربردی است که به مرورگر وب اجازه می دهد به فایل های داخل اسناد HTML دسترسی پیدا کرده و این فایل ها را اجرا کند. وقتی یک Plug-in بخصوص بر روی سیستم تان نصب نشده باشد و مرورگر درصدد نمایش فایلی باشد که به آن Plug-in نیاز دارد، در آن صورت پیغام های مذکور و یا پیام هایی شبیه به آنها ظاهر خواهند شد. (بعضی از اوقات کاربران پیغام خطا را دریافت نمی کنند و به این ترتیب تلاش می کنند فایلی را به کمک برنامه ای که اصلاً وجود ندارد باز کنند.)

 

▪ راه حل:
ابتدا سعی کنید نوع فایلی را که می خواهید باز کنید، بشناسید (برای این کار می توانید در صورت لزوم به سایت مورد نظر E-mail بفرستید) و سپس Plug-in مناسب با آن نوع فایل را گرفته و بارگذاری کنید.

 

 

● "Security alert"
▪ مفهوم خطا:
این پیغام خطا مخصوص مرورگر Internet Explorer است و نوعی پیغام هشدار امنیتی محسوب می شود. این پیام وقتی ظاهر می شود که مرورگر، سایت مورد نظر شما را ناامن تشخیص می دهد. البته این اتفاق وقتی می افتد که شما به مرورگر دستور داده باشید تنها دسترسی شما را به سایت هایی فراهم کند که آنها را امن تشخیص می دهد. برای مثال اگر سایتی دارای فایلی باشد که شما بخواهید آن را گرفته و بارگذاری کنید و اگر مرورگر آن فایل را نا امن شناسایی کند شاید به شما اجازه ندهد که وارد صفحه ی Download شوید. بجای آن پیام خطایی مبنی بر این که تنظیمات امنیتی تان در حال حاضر اجازه ی Download کردن این فایل را به شما نمی دهند مشاهده خواهید نمود.

 

▪ راه حل:
ابتدا وارد منوی Tools شده و به ترتیب گزینه های Internet Options و Security را انتخاب نمایید و سپس میله ی لغزان را کلیک کرده و به طرف گزینه ی Medium حرکت دهید. به این ترتیب از شدت تنظیمات امنیتی شما کاسته خواهد شد. پس از این تنظیمات شما می توانید اکثر سایت ها را بازدید کرده و تنها در صورتی که بخواهید فایل شخص دیگری را از طریق اینترنت گرفته و بارگذاری کنید به شما هشدار داده می شود.

 


● "Cookie not read"
▪ مفهوم خطا:
سایت های وب اغلب از Cookie استفاده می کنند. Cookieها بلوک های کوچکی از داده ها هستند که سرویس دهنده ی وب بر روی سیستم سرویس گیرنده ذخیره می کند تا مسیر فعالیت های اینترنتی شما را تعقیب نماید. اگر شما در تنظیمات مرورگرتان، Cookieها را غیر فعال کنید، شاید بعد از آن بعضی از سایت ها به شما اجازه ی ورود ندهند، مگر این که ویژگی Cookie را در تنظیمات خود فعال کنید.


▪ راه حل:
تغییر تنظیمات Cookie در مرورگر وب کار آسانی است. در Internet Explorer برای این که این ویژگی را پیدا کرده و تنظیمات آن را تغییر دهید ابتدا از طریق منوی Tools وارد شده و به ترتیب گزینه های Internet Options و Security را انتخاب کنید. سپس دکمه ی Custom Level را کلیک نموده و در مورد هر ناحیه تنظیمات مربوطه را تغییر دهید. در مرورگر Netscape Navigator براحتی می توانید گزینه های Edit، Preferences و Advanced را کلیک کرده و Cookieها را فعال نمایید.

 

سوال: من یک کامپیوتر در منزل و یک کامپیوتر سرکار دارم. من از مرورگر اینترنت اکسپلورر روی هر دو کامپیوتر استفاده می کنم . اما رنگ پس زمینه کامپیوتر موجود در منزل متفاوت است . کامپیوتر سر کارم وب را بارنگ سفید نشان می دهد اما وقتی همین صفحه را در منزل مشاهده می کنم رنگ زمینه خاکستری است. کدامیک از آنها درست است و من چگونه می توانم آن را درست کنم؟

 


جواب:
 آنچه در این جا اتفاق افتاده است ناشی از این است که رنگ زمینه صفحه ای که مشاهده می کنید مشخص نشده است. زمانیکه این اتفاق می افتد ، اکسپلورر خود این کار را انجام می دهد و به صورت قراردادی معمولا" رنگ سفید را انتخاب می کند . خوشبختانه تغییر رنگ زمینه بسیار آسان است . ابتدا اینترنت اکسپلورر را باز کنید روی منوی TOOLS و گزینه internet option کلیک کنید. از پنجره ای که ظاهرمی شود و روی اولین زبانه (General ) شما دکمه colors را می توانید مشاهده کنید . این دکمه را فشار دهید و سپس یک پنجره کوچک را با چندین گزینه مشاهده می کنید. حدس من این است که کادر چک کنار گزینه «use windows colors » احتمالا" علامت نخورده است. این کادر را علامت دار کنید و سپس کلید ok را بزنید. اگر بهر دلیلی این ترفند عمل نکرد دوباره به همین صفحه بیایید و علامت را بر دارید و سپس روی دکمه کنار گزینه «Background » کلیک کرده و رنگ سفید را از کادر انتخاب رنگی که ظاهر می شود انتخاب کنید. با این کار همه چیز به حالت اولیه باز می گردد.

این ترفند مخصوص ویندوز XP می باشد.

با انجام این ترفند سرعت اینترنت شما تا حدود 115 کیلوبایت افزایش می یابد .

ابتدا روی آیکن My Computer راست کلیک کنید (یا وارد My Computer شده و بر روی فضای خالی راست کلیک کنید) سپس از منوی باز شده Properties را انتخاب کرده و در پنجره باز شده تب Hard ware را انتخاب کنید و سپس بر روی دکمه Device manager کلیک کنید.

در پنجره جدید که باز می شود شاخه Modems را باز کرده و سپس درون این شاخه بر روی ناممودم خود راست کلیک کرده و گزینهProperties را انتخاب کنید.

در پنجره جدید تب Advanced را انتخاب کنید ,در این تب درون کادر اول یعنی Extra initialization commands عبارت at&fx را وارد کرده و Ok کنید.
از این پس هر بار که به اینترنت متصل می شوید سرعت کانکشن شما افزایش قابل توجهی می یابد.
برای مشاهده می توانید پس از اتصال بر روی کامپیوتر کوچک پایین صفحه کلیک کنید و speed را ببینید.

شاید شما نیز همانند بسیاری از کاربران می‏پندارید که تنها عملکرد غلتک ماوس، بالا و پایین کردن سریع صفحات است. در صورتی در برنامه‏های مختلف و محیط ویندوز، غلتک ماوس کاربری‏های متنوعی دارد. در این ترفند قصد داریم به دو کاربرد متفاوت از غلتک ماوس در مرورگرهای وب بپردازیم. بستن سریع تب‏ها و همچنین باز نمودن لینک‏ها در یک تب جدید، تنها به وسیله غلتک ماوس، این دو عملکرد هستند.

 

 

برای این کار در یک مرورگر وب:
جهت بستن یک تب، کافی است بر روی تب مورد نظر به وسیله غلتک ماوس یک کلیک کنید. خواهید دید که تب بدون نیاز به کلیک بر روی دکمه ضربدر بسته خواهد شد.
همچنین جهت باز نمودن یک لینک در یک تب جدید، به جای راست کلیک بر روی لینک و انتخاب گزینه Open link in new tab، کافی است توسط غلتک ماوس بر روی لینک مورد نظر کلیک کنید. خواهید دید که لینک در تب جدید باز می‏گردد. لازم به ذکر است به جای این کار، شما می‏توانید کلید Ctrl کیبورد را گرفته و بر روی لینک مورد نظر چپ کلیک کنید.

این ترفند بر روی کلیه نسخه‏های جدید مرورگرهای معروف وب نظیر فایرفاکس، اپرا، IE و گوگل کروم قابل انجام است.

 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.