قالب های فارسی وردپرس 15

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 15

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

ترفندی برای کشف آی دی مورد نظردرچت

اگر دنبال این هستید که دوست شما الان تو کدوم روم هست وارد tools یاهو مسنجرتون بشید سپس روی گزینه yahoo! chat برید و از منویی که جلوتون باز میشه join user in chat رو کلیک کنید سپس اسم آیدی مورد نظرتون رو بنویسید و وارد اتاقی که دوست شما در اون جا حضور داره بشید.
البته اگر شما طرف مقابل رو add کرده باشید مسیرتون کوتاه تر میشه یعنی تنها با کلیک کردن دکمه سمت راست موس و انتخاب آخرین گزینه یعنی همون join user in chat شما میتونید واردچت روم دوستتون بشید.

 

ترفند مرورگر در حال حاضر اکثر کاربران اینترنت ، نام فایرفاکس ، مرورگر محبوب وب را شنیده اند و با یکبار استفاده آن را جایگزین اینترنت اکسپلورر کرده اند. این مرورگر فوق العاده که از نظر سرعت و امنیت از هر جهت نسبت به IE برتر است در داخل خود ترفندهایی نیز نهفته است. در این ترفند قصد داریم به معرفی 12 راه برای استفاده بهتر و بهینه تر از قسمت های مختلف فایرفاکس پرداخته ایم که این مرورگر را پیش از پیش کاربردی تر میکند.

 


1- فضای نمایش بیشتر
آیکون‌های موجود در نوار ابزار را کوچک‌تر کنید.به این آدرس بروید.

View - Toolbars - Customize و "Use small icons " را تیک بزنید.

 

2- کلمات کلیدی هوشمند
به وسیله‌ی این ترفند می‌توانید موتور جست‌وجوی دلخواه خود را به موتورهای جست‌وجوی فایرفاکس اضافه کنید. بر روی موتور جست‌وجوی دلخواهتان راست کلیک و گزینه‌ی" Add a Keyword for this search " را انتخاب کنید.
بعد یک اسم و یک کلمه‌ی کلیدی به آن بدهید. ( به عنوان مثال من جعبه‌ی سرچ سایت mashable را در نظر می‌گیرم و نام آن را mashable و کلمه‌ی کلیدی را هم mash انتخاب می‌کنم. ) حال برای سرچ کلمه‌ی iphone در سایت mashable کافی است در نوار آدرس فایرفاکس "mash iphone " را تایپ کنم و اینتر را بزنم. به همین سادگی می‌توانید موتورهای جست‌وجوی دیگری را نیز به فایرفاکس اضافه کنید.

 

3- میانبرهای صفحه کلید
یادگیری این میانبرها شاید وقت زیادی بگیرد. ولی وقتی آن‌ها را فرا بگیرید، گشت‌وگذار شما در اینترنت سریع‌تر می‌شود. لیست زیر پرکاربردترین میانبرها را شامل می‌شود.
اسکرول‌بار ( page down و page up )
جست‌وجو ( Ctrl+F ) یا ( F3 )
جست‌وجوی سریع ( / )
پیدا کردن مورد بعدی ( Alt+N ) یا ( Ctrl+G )
اضافه کردن به بوکمارک ( ‍Ctrl+D )
ایجاد تب جدید ( Ctrl+T )
باز کردن آخرین تب بسته شده ( Ctrl+Shift+T )
رفتن به قسمت جست‌وجو ( Ctrl+K )
رفتن به نوار آدرس ( Ctrl+L )
بزرگ کردن اندازه‌ی متن ( Ctrl+= )
کوچک کردن اندازه‌ی متن ( Ctrl+- )
بستن تب ( Ctrl+W )
بارگذاری مجدد ( F5 )
نمایش به صورت تمام صفحه ( F11 )
رفتن به صفحه‌ی خانه ( Alt+Home )

 

4- تکمیل آدرس به صورت خودکار.
یک میانبر دیگر که کاربرد آن به مانند میانبرهای بالا رایج نیست. در نوار آدرس ( ‍Crtl+L )، نام سایت را بدون " WWW " و " com. " تایپ کنید. سپس Ctrl+ Enter را فشار بدهید. قسمت‌های پرنشده به صورت خودکار نوشته می‌شوند. برای " net. " از Shift+Enter و برای " org. " از Ctrl+Shift+Enter استفاده کنید.

 

5- حرکت در بین تب‌ها
به جای استفاده از ماوس برای انتخاب تب‌ها، می‌توانید از صفحه کلید استفاده کنید.
رفتن به تب بعدی ( Ctrl+Tab ) یا ( ‍Ctrl+ page down )
رفتن به تب قبلی ( Ctrl+Shift+Tab ) یا ( Ctrl+page up )
رفتن به تب موردنظر بوسیله‌ی انتخاب شماره‌ی آن ( Ctrl+1-9 )

 

6- میانبرهای ماوس
بازکردن در یک تب جدید ( کلیک وسط بر روی لینک ) یا ( کلیک چپ+Ctrl )
صفحه‌ی قبلی ( Shift+Scroll down )
صفحه‌ی بعدی ( Shift+Scroll up )
بزرگ کردن اندازه‌ی متن ( Ctrl+Scroll down )
کوچک کردن اندازه‌ی متن ( Ctrl+ Scroll up )
بستن تب ( کلیک وسط بر روی تب )

 

7- پاک کردن آیتم‌ها از history نوار آدرس
فایرفاکس می‌تواند به صورت خودکار، URL هایی را که قبلا بازدید کرده‌اید، نشان دهد. اما شاید شما نخواهید این URL‌ها نشان داده شوند. به نوار آدرس بروید. بر روی زبانه‌ی کوچک سمت راست آن کلیک کنید. بوسیله‌ی کلیدهای جهت‌دار صفحه کلید، URL مورد نظر خود را انتخاب و توسط تکمه‌ی delete، آن را حذف کنید.

 

8- User chrome
اگر از ظاهر و امکانات فایرفاکس خود خسته شده‌اید، می‌توانید بوسیله‌ی ساختن UserChrome.css ، تغییراتی در فایرفاکس ایجاد کنید. البته کار با آن کمی پیچیده است و خواندن این راهنما را توصیه می‌کنم.

 

9- about:config
مکان اصلی برای ایجاد تغییر در فایرفاکس که کار با آن خیلی هم پیچیده نیست. شما می‌توانید با تایپ about:config در نوار آدرس به این صفحه بروید. این قسمت تا حدودی شبیه ساختار رجیستری ویندوز میباشد و از 4 شاخه تشکیل شده است:
Prefrence Name :این قسمت همان طور که از ظاهرش پیداست نام دستور العمل رو یدک میکشد.
Status : اینجا وضیعت دستور العمل را نشان میدهد که اگر بر روی Default تنظیم شده باشد به این معناست که در حالت پیش فرض قرار دارد و در صورتی که بر روی User Set تنظیم شده باشد مشخص کننده این است که کاربر تغییری در آن ایجاد کرده.
الف - boolean : که حالت false و true رو معرفی میکند.
ب-integer : که مقادیر عددی رو دریافت میکند.
ج- string : که مقادیر رشته ای رو دریافت میکند.
شاخه آخر هم value هست که مقدار دستورالعمل رو نشان میدهد که ارتباط مستقیم با حالت type دارد.
لازم به ذکر است که اغلب اضافه شونده ها در این قسمت دارای Option هستند. پس ممکن است بعضی مقادیر به دلیل نصب اضافه شونده ای در یک مرورگر باشد و در مرورگری که فاقد اون اضافه شونده است موجود نباشد.

 

10- به سایتی دلخواه در بوکمارک یک کلمه‌ی کلیدی اضافه کنید
دسترسی به سایت‌های موجود در بوکمارک بوسیله‌ی این ترفند سریع‌تر می‌شود. بر روی سایتی در بوکمارکتان راست کلیک و Properties را انتخاب کنید و در کادر باز شده، فیلد keyword را با یک کلمه‌ی کلیدی پر کنید. حالا شما می‌توانید این کلمه‌ی کلیدی را در نوار آدرس تایپ کنید و به سرعت وارد سایت مورد نظر شوید.

 

11- میزان استفاده از RAM
اگر فایرفاکس قسمت زیادی از حافظه‌ کامپیوتر را اشغال می‌کند، می‌توان آن را محدود کرد.

به about:config بروید. " browser.cache " را در قسمت F,i,l,t,e,r تایپ و " browser.cache.disk.capacity "را انتخاب کنید. به طور پیش‌فرض بر روی 50000 تنظیم شده است. اما شما می‌توانید آن‌را متناسب با مقدار حافظه‌ی کامپیوتر خود، کاهش دهید. اگر حافظه‌ی رم شما بین 512MB تا 1GB است، 15000 را امتحان کنید.

 

12- جابه‌جایی یا حذف دکمه‌ی Close Tab
آیا شما به ندرت بر روی دکمه‌ی Close موجود بر روی تب‌های فایرفاکس کلیک می‌کنید؟ شما می‌توانید آن‌ها را جابه‌جا و یا حذف کنید. دوباره به about:config بروید. " browser.tabs.closeButtons " را جست‌وجو و باز کنید. کاربرد مقدارها در زیر آمده است.
0 : دکمه‌ Close را فقط بر روی تب فعال نشان می‌دهد.
1 : (پیش‌فرض) دکمه‌ Close را بر روی تمام تب‌ها نشان می‌دهد.


هدف از سئو چیست ؟

سئو به هدف ارشاد وبمسترها برای سودمند بود  ، پسندیده بودن ، راستین بودن نتایج گوگل هست و رعایت قوانین سئو به موعد کمک میکند ! کمک می کند که میلیاردها جستجوی روزانه به سرعت به نتیجه برسد و وقت و موعد و انرژی ملت اتلاف نشود و در همان صفحه اول نتایج بهترین سایتها معرفی شود و سئو کار نیز دقیقا برای همین هدف کوشش می کند و هزاران فوت و فن را انالیز و پیاده سازی می کند .


هدف از سئو کردن سایت


سئو کردن سایت برای رشد در نتایج گوگل و اغلب دیده شدن هست و برگزیدن کلمات کلیدی و عنوان و متن مناسب و تمام فاکتور های سئو به منظور درمان رتبه ی سایت در گوگل و سایر موتورهای جستجو هست ( علاوه بر جلب توجه بیننده ) .

عنایت فرمایید سئو نتیجه آنی ندارد و در درازمدت به جایگاه خودش میرسد و اینطور نیست که با عقد قرارداد با سئوکار و نخست سئوی سایت شما بیکباره شاهد افزایش ورودی گوگل باشید و باید هفته ها و ماه ها منتظر ماند که البته امروزه به علت ترقی الگوریتم های گوگل و سرعت عمل گوگل ، ترقی و گرفتن فیدبک در همان هفته ی نخست هم قابل مشاهده هست .

2 : دکمه‌ی Close را نشان نمی‌دهد.
3 : یک دکمه‌ی Close در انتهای نوار تب‌ها نشان می‌دهد.

طبق آمار منتشر شده در ماه مارس 2010، تعداد کاربران سایت Facebook از مرز 400 میلیون کاربر نیز گذشت. این رقم خیره کننده و تبدیل فیس‏بوک به دومین سایت جهان بر اساس رتبه‏بندی جهانی الکسا، گواهی از آن می‏دهد که فیس‏بوک در حال تبدیل به چیزی فراتر از یک شبکه اجتماعی معمولی است. با این حال ممکن است شما به عنوان یک کاربر از عضویت خود در این سایت پشیمان شده باشید. سئوی فروشگاه دانلودی میموس در صورتی که به هر دلیلی قصد دارید تا به فعالیت خود در فیس‏بوک پایان دهید می‏توانید حساب کاربری یا پروفایل خود را در فیس‏بوک غیرفعال کرده و یا حتی آن را حذف کنید. در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه انجام این کار بپردازیم.

 

برای غیرفعال کردن حساب کاربری خود در فیس‏بوک:

ابتدا به حساب کاربری خود وارد شوید.
بر روی دکمه Account در بالا سمت راست صفحه کلیک کنید و Account Settings را انتخاب نمایید.
در صفحه بعدی، آخرین گزینه موجود Deactivate Account است. بر روی گزینه deactivate کلیک نمایید.
در صفحه بعد شما بایستی دلیل برای این کار خود انتخاب نمایید و یا در صورت تمایل توضیحی در قبال این کار بنویسید.
با انتخاب Deactivate My Account حساب کاربری شما غیرفعال خواهد شد.
دقت کنید حتی پس از غیرفعال کردن حساب کاربری، دوستان شما همچنان امکان دعوت شما و یا برچسب زدن نام شما در تصاویر را دارند. با انتخاب گزینه Email opt out در صفحه غیرفعال کردن حساب کاربری، ایمیل‏های مربوط به این وقایع برای شما ارسال نخواهد شد.
همچنین هر زمان نیز که بخواهید میتوانید با طی مجدد این مسیر، حساب کاربری خود را فعال یا Active کنید.

 

اما برای حذف کامل حساب کاربری در فیس‏بوک:
پس از ورود به حساب کاربری خود به لینک زیر مراجعه کنید:

 

http://www.facebook.com/policy.php#!/help/contact.php?show_form=delete_account

با انتخاب گزینه Submit درخواست حذف حساب کاربری شما ارسال می‏شود.
دقت کنید با این کار به هیچ وجه امکان بازیابی حساب کاربری نیست، در نتیجه با اطمینان کامل این کار را انجام دهید!

 

شده است که می‏تواند بسیار کاربردی باشد. فرض کنید قصد دارید به طور خصوصی مشغول گشت‏و‏گذار در اینترنت شوید. به صورتی که هیچ اطلاعاتی از آنچه شما در مرورگر مشاهده کرده‏اید مانند آدرس سایت‏های مشاهده شده در تاریخچه مرورگر ثبت نشود. پیش از این ناچار بودید پس از مشاهده صفحات وب، به صورت دستی History مرورگر و سایر موارد ثبت شده را پاک کنید. این کار هم وقت‏گیر است و هم باعث حذف سایر موارد ثبت شده در تاریخچه مرورگر می‏شود. اما با استفاده از این قابلیت جدید و فعال نمودن آن، هیچ اطلاعاتی در حافظه مرورگر در مدت زمانی که این حالت فعال است ثبت نمی‏شود و شما می‏توانید یک حالت امن را تجربه کنید. در این حالت صفحات مشاهده شده، موارد ثبت شده در فرم‏ها، پسوردها، لیست فایل‏های دانلود شده، کوکی‏ها و فایل‏های کش در حافظه مرورگر باقی نمیماند.

در این ترفند قصد داریم نحوه فعال نمودن حالت خصوصی را در 4 مرورگر اینترنت اکسپلورر، فایرفاکس، اپرا و گوگل کروم بازگو نماییم.

 

Internet Explorer
این حالت در مرورگر IE نسخه 8 اضافه شده است و InPrivate Browsing نام دارد. برای فعال نمودن آن کافی است از منوی Safety گزینه InPrivate Browsing را انتخاب کنید. تا زمانی که این حالت فعال است هیچ چیزی در حافظه مرورگر باقی نمی‏ماند.

 

Firefox
در نسخه 3.5 به بعد مرورگر فایرفاکس قابلیت Private Browsing اضافه شده است. برای فعال کردن آن کافی است از منوی Tools بر روی Start Private Browsing کلیک کنید. در پنجره ظاهر شده نیز مجدد جهت تأیید بر روی این دکمه کلیک کنید.

 

Opera
از نسخه 10 به بعد مرورگر اپرا این قابلیت به آن اضافه شده است. برای فعال نمودن آن بر روی دکمه O قرمز رنگ در بالای صفحه سمت چپ کلیک کنید. سپس از منوی Tabs and Windows برای باز کردن یک پنجره خصوصی گزینه New Private Window و برای باز کردن یک تب خصوصی گزینه New Private Tab را انتخاب کنید. کار با حالت خصوصی در مرورگر اپرا بسیار انعطاف‏پذیرتر از مرورگرهای دیگر است.

 

Google Chrome
در نسخه 4 به بعد مرورگر کروم حالت خصوصی به آن اضافه شده است. برای استفاده از آن نیز کافی است بر روی دکمه بالای صفحه سمت راست که با علامت آچار مشخص شده است کلیک کنید و New incognito window را انتخاب نمایید. همچنین در کروم با راست کلیک بر روی هر لینک امکان باز کردن آن را در حالت خصوصی دارید. این کار با راست کلیک بر روی هر لینک و انتخاب گزینه Open link in incognito window میسر است.

 

برای اینکه Internet Explorer خود را قفل کرده و با دادن پسورد وارد آن بشوید مسیر زیر را دنبال کنید

tools/Internet options/Content/Enabel

 

سپس پسورد مورد نظر خود را وارد کرده و ok را کلیک کرده برای از کار انداختن پسورد مسیر بالا دوباره تکرار کرده و به جایEnabel دکمه Disabel قرار گرفته پس از کلیک پسورد را وارد و ok را کلیک کنید


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.